Norgay Accountants logo

Als ultieme gids voor bergbeklimmers bereikten Tenzing Norgay en Edmund Hillary als eersten de top van Mount Everest in 1953. Uit de gedachtegang van het succes van deze twee pioniers is Norgay Accountants ontstaan.

Wij zijn hét trendsettend accountantskantoor in het Pajottenland en begeleiden onze klanten in hun groei naar succes doorheen elke sleutelfase van hun ondernemerschap. Onze missie? Optreden als financiële mentor voor ondernemers en vrije beroepen, zowel zakelijk als privé.

http://www.norgay.be

Op zoek naar een Senior Accountant

Werken bij Norgay is een dagelijkse beleving. In ons trendsettend accountantskantoor, gelegen in het prachtige Pajottenland, geven we dag na dag het beste van onszelf en optimaliseren we consequent de digitalisering. Onze klanten worden in de groei naar succes doorheen elke sleutelfase van het ondernemerschap door ons team begeleid met de nodige expertise, drive, enthousiasme en goesting!

Jouw rol als Senior Accountant:

Je deelt je kennis met de Junior Accountants van jouw team. Je bent de rechterhand van de managers en vennoten en hebt eindverantwoordelijkheid voor alle boekhoudkundige en fiscale verplichtingen van de volledige klantenportefeuille voor diverse sectoren.

 • Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het opmaken en indienen van de BTW- en fiscale aangiften en voor het correct opmaken en afwerken van maand- en jaarafsluitingen;

 • Je “empowert” en coacht je team met een aanstekelijk enthousiasme en legt de lat steeds hoger;

 • Samen met je team behaal je deadlines en sta je borg voor de kwaliteit van de dossiers en voor de correcte toepassing van wetgeving en procedures;

 • Je bent ambassadeur van het kantoor en als mede-ondernemer draag je actief bij tot het verder uitbouwen van de klantenportefeuille;

 • Je bouwt een duurzaam contact op met je klanten en als vertrouwenspersoon ondersteun je hen met professioneel fiscaal en financieel advies.

Wat wordt er van jou verwacht?

Jouw kwaliteiten:

 • Je behaalde een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit of Master in een economische richting;

 • Je bent een teamplayer met open blik en een proactieve, maar kritische reflex;

 • Je werkt resultaatgericht en stimuleert anderen om het beste van zichzelf te geven;

 • Je vertegenwoordigt consequent onze bedrijfswaarden;

 • Je zoekt spontaan naar trendsettende, nieuwe informatie, kennis en inzichten en je werkt actief aan je eigen en teamontwikkeling;

 • Je bent communicatief sterk en onze klanten kunnen altijd bij jou terecht voor een uitmuntende service;

 • Je bent digital minded, een cijferwizard en analytisch sterk.

gewenste ervaring

drie tot vijf jaar ervaring

Wat bieden wij jou aan?

Onze troeven:

 • Wij staan klaar voor onze klanten wanneer het hun past. Ons team werkt daarom in eigen regio met glijdende werkuren en kan rekenen op een correcte balans tussen werk- en privéleven. Onze kantoren zijn gemakkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer, en de moderne inrichting bevordert zelfsturende teamwerking en een open communicatie.

 

 • Steunend op onze Norgay-missie 'Supporting your success' bieden wij jou naast een competitief loon een bedrijfswagen met tankkaart én een laptop. Dit loonpakket wordt aangevuld met extralegale voordelen waaronder een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een groepsverzekering.

 

 • Fun is de katalysator van onze Norgay-dynamiek. Bij ons heerst een professionele én ongedwongen, vriendschappelijke sfeer. We werken hard en efficiënt maar maken ook tijd voor sport, ontspanning en plezier. Je kan je dus ook uitleven op onze leuke bedrijfsuitjes, onze jaarlijkse teambuilding, deelnames aan sportactiviteiten en goede doelen.

 

 • Onder het motto “Samen Ondernemen” bieden we in onze Norgay Academy opleidingen aan voor bedrijfsleiders. In deze context stapt ons team ook actief mee in een permanent leer-en ontwikkelingstraject. Dankzij in- en externe opleidingen ben je zo altijd mee met de laatste nieuwigheden en tendensen.

Download bijlage(s)